Uutiset


Uusia jälleenmyyjiä juuri joulun edellä

22.12.2014

Viime viikolla tuli mukaan yli kymmenen uutta liikettä! Suuressa osassa maatamme on nyt kattava jälleenmyyjäverkko. Ensi vuoden alussa tulemme solmimaan uusia kauppiassopimuksia ainakin Savoon, Karjalaan ja Kymenlaaksoon.

Myös tilauksia on tullut tosi hyvin. Suosituimmat tuotteet ovat olleet musta saunapaneeli ja valkoinen rustiikki saarni.

Toivotamme kaikille asiakkaillemme rauhallista joulua!Puupäivät 27.11.2014

28.11.2014
Olimme mukana Helsingissä 27.11.2014 järjestetyillä Puupäivillä Wanhassa Satamassa. Saimme runsaasti innostavaa ja positiivista palautetta, joten kiitos teille kaikille osastollamme vierailleille!Jälleenmyyjäverkko kasvaa nopeasti

18.9.2014
Olemme viime viikkojen aikana tehneet lukuisia jälleenmyyjäsopimuksia. Lisäämme uudet myyjät "jälleenmyyjät" sivulle sitä mukaa, kun materiaalit on saatu liikkeisiin ja myyjäkoulutus on tehtynä. Ensi viikon aikana uusia liikkeitä on tulossa Pohjois-Suomeen ja sen jälkeen Satakuntaan ja Varsinais-Suomeen.Laatupaneelin verkkosivusto julkaistu

Sivustolta löydät tuotteemme ja runsaasti erilaisiin tiloihin soveltuvia ideoita. Kotimaisilla sisustuspaneeleillamme toteutat vaativammatkin kohteet tyylikkään yksilöllisesti. Aidot jalopuupinnat antavat elävän, lämminhenkisen vaikutelman, jonka arvo säilyy sukupolvesta toiseen. 


Ota tarvittaessa meihin yhteyttä ja kysy lisää tuotteistamme ja palveluistamme!Seuraavat 10 »