Kattopaneelit ja seinäpaneelit

Kattopaneelit ja seinäpaneelit niin julkisiin kuin yksityisiin tiloihin. Valmistajan pitkäaikainen kokemus takaa turvallisen hankinnan ja hyvän hinta–laatusuhteen.
Rimapaneeli

RIMAPANEELIT

Rimapaneelien pinnat ovat aitoa tammiviilua, mikä saa paneelit näyttämään luonnollisilta ja vivahteikkailta. Tuote on laadukasta kotimaista käsityötä ja luo tilaan kuin tilaan kauniin ja modernin tunnelman.

Ulkotilojen paneeli

ULKOTILOJEN PANEELIT

Ulkotilojen paneelit ovat suunniteltu ensisisjaisesti terassien ja katosten sisäkattoihin ja seiniin. Ulkotilojen paneeleiden runkona on käytetty mäntyliimalevyä. Kosteudenkestävä ja homeenestosuojalla käsitellyt paneelit eivät kuitenkaan saa altistua lumi- ja vesisateelle.

Akustiikkapaneeli

AKUSTIIKKAPANEELIT

Akustisesti vaativimmissa kohteissa suosittelemme Akustiikkapaneeleita. Niiden runkolevyyn on jyrsitty 40 kpl aukkoja, jotka ovat peitetty runkolevyn molemmin puolin laadukkaalla saksalaisella akustiikkakankaalla.

Sisustuspaneeli. Katto ja seinäpaneeli.

SISUSTUSPANEELIT

Sisustuspaneeleilla toteutat vaativammatkin katto- ja seinäkohteet tyylikkään yksilöllisesti. Aito jalopuupinta antaa elävän, lämpimän vaikutelman, jonka arvo säilyy pitkään. Puuviilutus tekee paneeleista myös tavallista lujatekoisempia, joka helpottaa niiden asennusta.

Ostoskori