Rimapaneelit

Rimapaneelien pinnoissa käytetään aitoa tammiviilua, mikä antaa paneeleille vivahteikkaan ja luonnollisen ulkonäön. Paneelien runkolevy ja rimat on valmistettu korkealaatuisesta MDF-levystä. Standardiversiossa runkolevy on petsattu mustaksi ja rimojen päällä on viilutus, kun taas täysviilutetussa, massiivipuun näköisessä versiossa sekä runkolevy että rimat ovat viilutettuja.

Rimapaneelimme ovat laadukasta kotimaista käsityötä. Rimat on höylätty 45 asteen kulmaan, mikä antaa paneeleille hienostuneen, kolmiulotteisen ulkonäön. Rimojen reunoissa on pieni pyöristys, joka tekee niistä miellyttävän tuntuisia käsitellä. Käytämme klassista väripalettia ajattomuuden varmistamiseksi.

Rimapaneelimme soveltuvat sisäseiniin ja -kattoihin, kylpyhuoneen kattoon sekä terassien kattoihin. Ne on valmistettu hieman erilaisista materiaaleista käyttökohteesta riippuen, mutta näyttävät identtisiltä keskenään. Näin ollen paneeleillamme on mahdollista saavuttaa yhtenäinen ilme koko rakennukseen, sisältä ulkotilaan saakka.

Kaikki sisätilojen paneelit ovat ympäripontattuja, minkä ansiosta ne on helppo asentaa paikoilleen. Asennus onnistuu niin aloittelijalta kuin ammattilaiseltakin.

Paneeliemme tukevan rakenteen ja ympäriponttauksen vuoksi ne soveltuvat erinomaisesti kattoasennuksiin. Koska paneelimme ovat pitkiä (3m), on valmiissa asennuksissa päätysaumoja myös suhteessa vähemmän. Terassin kattoon asennettaessa paneelien väliin jätetään pieni tuuletusrako. Tutustu rimapaneeliemme asennukseen tarkemmin täällä.

Paneeleissamme käytetään vesiliukoista liimaa ja UV-valossa kovettuvaa lakkaa. Tämän vuoksi viimeistelyt ovat hajusteettomia eikä tehtaallamme synny liuotinpäästöjä. Paneelimme ovatkin turvallinen valinta allergikoille sekä koteihin, joissa on pieniä lapsia.

Jo vakiorimapaneelimme parantavat huoneakustiikkaa rimojen muotoilun ansiosta – akustiikka paranee mm. hajottamalla äänen heijastelua. Akustisesti vaativimmissa kohteissa suosittelemme akustiikkapaneeleitamme

Kaikki paneelimme valmistetaan Suomessa Kauhajoen tehtaallamme ja niiden raaka-aineet tulevat EU:n alueelta. Paneelimme ovat FSC-sertifioituja, mikä tarkoittaa että niissä käytetty puumateriaali on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä.

Kuvagalleria

Paneelit eri käyttötarkoituksiin

Laatupaneeli on laadukas ja kestävä valinta niin julkisiin kuin yksityisiin tiloihin.

RIMAPANEELIT

Rimapaneelit paitsi näyttävät kauniilta, myös parantavat huoneen akustiikkaa. Rimojen pinnat ovat aitoa tammiviilua, mikä saa paneelit näyttämään luonnollisilta ja vivahteikkailta. Rimapaneeleita on saatavilla sekä mustalla että viilutetulla rungolla. Tuote on laadukasta kotimaista käsityötä.

Ulkotilojen paneeli

ULKOTILOJEN PANEELIT

Ulkotilojen paneelit on suunniteltu asennettavaksi ensisijaisesti terassien ja katosten sisäkattoihin. Ulkotilojen paneelien runkona käytetään mäntyliimalevyä. Kosteudenkestävät ja homeenestosuojalla käsitellyt paneelit eivät kuitenkaan saa altistua suoralle lumi- tai vesisateelle.

Akustiikkapaneeli

AKUSTIIKKAPANEELIT

Akustisesti vaativimmissa kohteissa suosittelemme akustiikkapaneeleitamme. Niiden runkolevyyn on jyrsitty 40 kpl aukkoja, ja ne on peitetty runkolevyn molemmin puolin laadukkaalla saksalaisella akustiikkakankaalla.

Sisustuspaneeli. Katto ja seinäpaneeli.

SISUSTUSPANEELIT

Sileäpintaisten sisustuspaneelien aito jalopuupinta tuo tilaan kuin tilaan elävyyttä ja lämmön tuntua. Puiset paneelit tasapainottavatkin sisustuksessa erinomaisesti kylmempiä värimaailmoja ja pintamateriaaleja.

Ostoskori