Sisustuspaneelit

Sileäpintaisten sisustuspaneelien runko on valmistettu MDF-levystä ja niiden päällä on tammiviilutus. Aito puupinta tuo tilaan kuin tilaan elävyyttä ja lämmön tuntua. Puiset sisustuspaneelit toimivatkin erinomaisesti kylmempien pintamateriaalien ja värimaailmojen tasapainottajana.

Paneelit ovat ympäripontattuja, mikä tekee niiden asentamisesta helppoa ja nopeaa. Ne voidaan asentaa pysty- tai vaaka-asentoon halutusta lopputuloksesta riippuen.

Värivaihtoehtoina löytyvät tällä hetkellä tammi, valkotammi, kastanja ja musta. 

Kaikki puumateriaali hankitaan luotettavilta toimijoilta, joiden raaka-ainehankinta tehdään kestävän metsänkäytön periaatteiden mukaisesti.

Paneelit eri käyttötarkoituksiin

Laatupaneeli on laadukas ja kestävä valinta niin julkisiin kuin yksityisiin tiloihin.

RIMAPANEELIT

Rimapaneelit paitsi näyttävät kauniilta, myös parantavat huoneen akustiikkaa. Rimojen pinnat ovat aitoa tammiviilua, mikä saa paneelit näyttämään luonnollisilta ja vivahteikkailta. Rimapaneeleita on saatavilla sekä mustalla että viilutetulla rungolla. Tuote on laadukasta kotimaista käsityötä.

Ulkotilojen paneeli

ULKOTILOJEN PANEELIT

Ulkotilojen paneelit on suunniteltu asennettavaksi ensisijaisesti terassien ja katosten sisäkattoihin. Ulkotilojen paneelien runkona käytetään mäntyliimalevyä. Kosteudenkestävät ja homeenestosuojalla käsitellyt paneelit eivät kuitenkaan saa altistua suoralle lumi- tai vesisateelle.

Akustiikkapaneeli

AKUSTIIKKAPANEELIT

Akustisesti vaativimmissa kohteissa suosittelemme akustiikkapaneeleitamme. Niiden runkolevyyn on jyrsitty 40 kpl aukkoja, ja ne on peitetty runkolevyn molemmin puolin laadukkaalla saksalaisella akustiikkakankaalla.

Sisustuspaneeli. Katto ja seinäpaneeli.

SISUSTUSPANEELIT

Sileäpintaisten sisustuspaneelien aito jalopuupinta tuo tilaan kuin tilaan elävyyttä ja lämmön tuntua. Puiset paneelit tasapainottavatkin sisustuksessa erinomaisesti kylmempiä värimaailmoja ja pintamateriaaleja.

Ostoskori