Föregående bild
Nästa bild

Kvalitetspanel by Rotola-Pukkila

Laatupaneeli on laadukas ja kestävä valinta niin julkisiin kuin yksityisiin tiloihin.

Valikoimastamme löydät jalopuuviilutetut rima-, akustiikka- ja sisustuspaneelit sisätilojen seiniin, kattoihin sekä terassin sisäkattoon.

Rimapaneeli

RIBBPANEL

Rimapaneelit paitsi näyttävät kauniilta, myös parantavat huoneen akustiikkaa. Rimojen pinnat ovat aitoa tammiviilua, mikä saa paneelit näyttämään luonnollisilta ja vivahteikkailta. Rimapaneeleita on saatavilla mustalla taustalla sekä massiivipuu-lookilla eli viilutetulla rungolla. Tuote on laadukasta kotimaista käsityötä.

Ulkotilojen paneeli

UTOMHUSPANEL

Ulkotilojen paneelit on suunniteltu asennettavaksi ensisijaisesti terassien ja katosten sisäkattoihin. Ulkotilojen paneelien runkona on käytetty mäntyliimalevyä. Kosteudenkestävät ja homeenestosuojalla käsitellyt paneelit eivät kuitenkaan saa altistua suoralle lumi- tai vesisateelle.

Akustiikkapaneeli

AKUSTIKPANEL

Akustisesti vaativimmissa kohteissa suosittelemme akustiikkapaneeleitamme. Niiden runkolevyyn on jyrsitty 40 kpl aukkoja, ja ne on peitetty runkolevyn molemmin puolin laadukkaalla saksalaisella akustiikkakankaalla.

Sisustuspaneeli. Katto ja seinäpaneeli.

FANERAD PANEL

Sileäpintaisten sisustuspaneelien aito jalopuupinta tuo tilaan kuin tilaan elävyyttä ja lämmön tuntua. Puiset sisustuspaneelit toimivatkin erinomaisesti viileämpien pintamateriaalien ja värimaailmojen tasapainottajana.

Rima- ja akustiikkapaneelit voidaan asentaa seiniin ja kattoihin

De måttnoggranna ribborna är försedda med en mikrofas, som gör att ribborna är behagliga att hantera. Ribborna är hyvlade i 45 graders vinkel. Det skapar en elegant 3D effekt.

Föregående bild
Nästa bild
Laatupaneeli. rimapaneeli, akustiikkapaneeli, ulkotilojen paneeli, sisustuspaneeli, seinäpaneeli ja kattopaneeli.

Asennusvideoiden avulla onnistut

Täältä löydät asennusohjeet sekä videot, joissa näytämme miten paneelit asennetaan eri kohteisiin.