Takpaneler och väggpaneler

Tak- och väggpaneler för både offentliga och privata utrymmen. Tack vare tillverkarens långa erfarenhet i branschen, kan du försäkra dig om utmärkt kvalitet till rätt pris.

Rimapaneeli

RIBBPANEL

Ribbpaneler ser inte bara vackra ut, utan förbättrar även rumsakustiken. Ribbpanelernas yta är av äkta ekfaner vilket får panelerna att se levande och naturliga ut. Ribbpaneler kan fås i två olika uttryck; med svart eller fanerad bas. Panelerna är äkta finskt hantverk.

Ulkotilojen paneeli

UTOMHUSPANEL

Utomhuspaneler är avsedda att monteras främst på innertak på terrasser och skärmtak. Utomhuspanelernas kärna är av furulimskiva. Panelerna är fukttåliga och behandlade med mögelskydd, men får dock inte utsättas direkt för snö eller regn.

Akustiikkapaneeli

AKUSTIKPANEL

I de mest akustiskt krävande miljöer rekommenderar vi våra akustikpaneler. I akustikpanelens basskiva finns 40 st akustikhål infrästa. Panelens basskiva är också täckt på bägge sidor med ett högkvalitativt tyskt akustiskt tyg.

Sisustuspaneeli. Katto ja seinäpaneeli.

FANERAD PANEL

Den fanerade släta panelen med äkta ädelträyta frambringar värme och känsla i rum som rum. Träpaneler balanserar ypperligt kallare färger och ytor i inredningen.