Takpaneler och väggpaneler

Takpaneler och väggpaneler för både offentliga och privata utrymmen. Tillverkarens långa erfarenhet garanterar säker upphandling och ett bra förhållande mellan pris och kvalitet.
Rimapaneeli

RIBBPANEL

Ribbpanelens yta är av äkta ekfaner, vilket gör att panelen har ett naturligt och nyansrikt utseende. En högklassig skandinavisk produkt som skapar en vacker och modern atmosfär i alla utrymmen.

Ulkotilojen paneeli

UTOMHUSPANEL

Panel för utomhusutrymmen är främst designat för innertak och väggar på terrasser och skärmtak. Utomhuspanelens kärna är av furulimskiva. Panelen är fukttålig och beahandlad med mögelskydd. Panelen får inte utsättas för snö eller regn.

Akustiikkapaneeli

AKUSTIKPANEL

På de mest akustiskt krävande platser rekommenderar vi akustikpanel. I akustikpanelens kärna finns 40 st hål infrästa. Panelens kärna är också täckt på bägge sidor med ett högkvalitativt tyskt akustiskt tyg.

Sisustuspaneeli. Katto ja seinäpaneeli.

FANERAD PANEL

Förstklassig skandinavisk inredningspanel. En känsla av lyx och kvalitet - ett resultat av välplanerade projekt in i minsta detalj. Äkta ädelträyta ger ett levande och varmt intryck. Ett tryggt val där värdet består från generation till generation. Lätt att montera tack vare fanerets robusta egenskaper.