Ribbpanel

Rimapaneelien pinnoissa käytetään aitoa tammiviilua, mikä antaa paneeleille vivahteikkaan ja luonnollisen ulkonäön. Paneelien runkolevy ja rimat on valmistettu korkealaatuisesta MDF-levystä. Standardiversiossa runkolevy on petsattu mustaksi ja rimojen päällä on viilutus, kun taas massiivipuu-lookin versiossa sekä runkolevy että rimat ovat viilutettuja.

Rimapaneelimme ovat laadukasta kotimaista käsityötä. Rimat on höylätty 45 asteen kulmaan, mikä antaa paneeleille hienostuneen, kolmiulotteisen ulkonäön. Rimojen reunoissa on pieni mikroviiste (pyöristys), joka tekee niistä miellyttävän tuntuisia käsitellä ja estää tikkujen irtoamisen. Käytämme klassista väripalettia ajattomuuden varmistamiseksi.

Rimapaneelimme soveltuvat sisäseiniin ja -kattoihin, kylpyhuoneen kattoon sekä terassien sisäkattoihin. Ne ovat valmistettu hieman erilaisista materiaaleista käyttökohteesta riippuen, mutta näyttävät identtisiltä keskenään. Näin ollen paneeleillamme on mahdollista saavuttaa yhtenäinen ilme koko rakennukseen, sisältä ulkotilaan saakka.

Kaikki sisätilojen paneelit ovat ympäripontattuja, minkä ansiosta ne on helppo asentaa paikoilleen. Asennus onnistuu niin aloittelijalta kuin ammattilaiseltakin. Paneeliemme jämäkän rakenteen ja ympäriponttauksen takia ne soveltuvat erinomaisesti kattoasennuksiin. Terassin sisäkattoon asennettaessa paneelien väliin jätetään pieni tuuletusrako. Tutustu rimapaneeliemme asennukseen tarkemmin täällä.

Paneeleissamme käytetään vesipohjaista liimaa ja UV-valossa kovettuvaa lakkaa. Tämän vuoksi viimeistelyt ovat
hajusteettomia eikä tehtaallamme synny liuotinpäästöjä. Paneelimme ovatkin turvallinen valinta allergikoille sekä koteihin, joissa on pieniä lapsia.

Jo vakiorimapaneelimme parantavat huoneakustiikkaa rimojen muotoilun ansiosta – akustiikka paranee mm. hajottamalla äänen heijastelua. Akustisesti vaativimmissa kohteissa suosittelemme akustiikkapaneeleitamme

Kaikki paneelimme valmistetaan Suomessa Kauhajoen tehtaallamme ja niiden raaka-aineet tulevat EU:n alueelta. Paneelimme ovat FSC-sertifioituja, mikä tarkoittaa että niissä käytetty puumateriaali on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä.

Fotogalleri

Kvalitetspaneler

Kvalitetspanelen är ett hållbart val för både offentliga och privata utrymmen

RIBBPANEL

Rimapaneelit paitsi näyttävät kauniilta, myös parantavat huoneen akustiikkaa. Rimojen pinnat ovat aitoa tammiviilua, mikä saa paneelit näyttämään luonnollisilta ja vivahteikkailta. Rimapaneeleita on saatavilla mustalla taustalla sekä massiivipuu-lookilla eli viilutetulla rungolla. Tuote on laadukasta kotimaista käsityötä.

Ulkotilojen paneeli

UTOMHUSPANEL

Ulkotilojen paneelit on suunniteltu asennettavaksi ensisijaisesti terassien ja katosten sisäkattoihin. Ulkotilojen paneelien runkona on käytetty mäntyliimalevyä. Kosteudenkestävät ja homeenestosuojalla käsitellyt paneelit eivät kuitenkaan saa altistua suoralle lumi- tai vesisateelle.

Akustiikkapaneeli

AKUSTIKPANEL

Akustisesti vaativimmissa kohteissa suosittelemme akustiikkapaneeleitamme. Niiden runkolevyyn on jyrsitty 40 kpl aukkoja, ja ne on peitetty runkolevyn molemmin puolin laadukkaalla saksalaisella akustiikkakankaalla.

Sisustuspaneeli. Katto ja seinäpaneeli.

FANERAD PANEL

Sileäpintaisten sisustuspaneelien aito jalopuupinta tuo tilaan kuin tilaan elävyyttä ja lämmön tuntua. Puiset sisustuspaneelit toimivatkin erinomaisesti viileämpien pintamateriaalien ja värimaailmojen tasapainottajana.