Fanerad panel

Sileäpintaisten sisustuspaneelien runko on valmistettu MDF-levystä ja niiden päällä on puuviilutus (tammi, pähkinäpuu tai saarni). Aito jalopuupinta tuo tilaan kuin tilaan elävyyttä ja lämmön tuntua. Puiset sisustuspaneelit toimivatkin erinomaisesti viileämpien pintamateriaalien ja värimaailmojen tasapainottajana.

Paneelit ovat ympäripontattuja, mikä tekee niiden asentamisesta helppoa ja nopeaa. Ne voidaan asentaa pysty- tai vaaka-asentoon halutusta lopputuloksesta riippuen.

Värivaihtoehtoina löytyvät tällä hetkellä tammi, valkotammi, pähkinä ja musta. Sisustuspaneelit ovat tilattavissa myös 3 metrin pituisena ja ne voidaan petsata samoilla väreillä kuin rimapaneelit, jos se on yhtenäisen lopputuloksen kannalta oleellista.

Kaikki puumateriaali hankitaan luotettavilta toimijoilta, joiden raaka-ainehankinta tehdään kestävän metsänkäytön periaatteiden mukaisesti.

Kvalitetspaneler

Kvalitetspanelen är ett hållbart val för både offentliga och privata utrymmen

RIBBPANEL

Rimapaneelit paitsi näyttävät kauniilta, myös parantavat huoneen akustiikkaa. Rimojen pinnat ovat aitoa tammiviilua, mikä saa paneelit näyttämään luonnollisilta ja vivahteikkailta. Rimapaneeleita on saatavilla mustalla taustalla sekä massiivipuu-lookilla eli viilutetulla rungolla. Tuote on laadukasta kotimaista käsityötä.

Ulkotilojen paneeli

UTOMHUSPANEL

Ulkotilojen paneelit on suunniteltu asennettavaksi ensisijaisesti terassien ja katosten sisäkattoihin. Ulkotilojen paneelien runkona on käytetty mäntyliimalevyä. Kosteudenkestävät ja homeenestosuojalla käsitellyt paneelit eivät kuitenkaan saa altistua suoralle lumi- tai vesisateelle.

Akustiikkapaneeli

AKUSTIKPANEL

Akustisesti vaativimmissa kohteissa suosittelemme akustiikkapaneeleitamme. Niiden runkolevyyn on jyrsitty 40 kpl aukkoja, ja ne on peitetty runkolevyn molemmin puolin laadukkaalla saksalaisella akustiikkakankaalla.

Sisustuspaneeli. Katto ja seinäpaneeli.

FANERAD PANEL

Sileäpintaisten sisustuspaneelien aito jalopuupinta tuo tilaan kuin tilaan elävyyttä ja lämmön tuntua. Puiset sisustuspaneelit toimivatkin erinomaisesti viileämpien pintamateriaalien ja värimaailmojen tasapainottajana.