Utomhuspanel

Mäntyliimalevystä valmistettu kosteudenkestävä ja homeenestosuojalla käsitelty rimapaneeli soveltuu terassien sisäkattoihin. Paneelit sietävät kosteutta, mutteivät kuitenkaan saa altistua suoralle lumi- tai vesisateelle.

Saatavilla on myös kylpyhuoneen kattoon soveltuvaa sisätilojen kosteudenkestävää rimapaneelia. Se ei sovellu saunaan tai suihkun seinään.

Huom! Tällä hetkellä kehitteillä on uusi mineraalirunkoinen, kosteudenkestävä rimapaneeli. Samasta materiaalista tullaan valmistamaan myös paloluokiteltua paneelia. Kyseisten tuotteiden oletetaan valmistuvan vuoden 2024 alkupuoliskolla.

Kvalitetspaneler

Kvalitetspanelen är ett hållbart val för både offentliga och privata utrymmen

RIBBPANEL

Rimapaneelit paitsi näyttävät kauniilta, myös parantavat huoneen akustiikkaa. Rimojen pinnat ovat aitoa tammiviilua, mikä saa paneelit näyttämään luonnollisilta ja vivahteikkailta. Rimapaneeleita on saatavilla mustalla taustalla sekä massiivipuu-lookilla eli viilutetulla rungolla. Tuote on laadukasta kotimaista käsityötä.

Ulkotilojen paneeli

UTOMHUSPANEL

Ulkotilojen paneelit on suunniteltu asennettavaksi ensisijaisesti terassien ja katosten sisäkattoihin. Ulkotilojen paneelien runkona on käytetty mäntyliimalevyä. Kosteudenkestävät ja homeenestosuojalla käsitellyt paneelit eivät kuitenkaan saa altistua suoralle lumi- tai vesisateelle.

Akustiikkapaneeli

AKUSTIKPANEL

Akustisesti vaativimmissa kohteissa suosittelemme akustiikkapaneeleitamme. Niiden runkolevyyn on jyrsitty 40 kpl aukkoja, ja ne on peitetty runkolevyn molemmin puolin laadukkaalla saksalaisella akustiikkakankaalla.

Sisustuspaneeli. Katto ja seinäpaneeli.

FANERAD PANEL

Sileäpintaisten sisustuspaneelien aito jalopuupinta tuo tilaan kuin tilaan elävyyttä ja lämmön tuntua. Puiset sisustuspaneelit toimivatkin erinomaisesti viileämpien pintamateriaalien ja värimaailmojen tasapainottajana.