Utomhuspanel

Våra ribbpaneler som är designade för utomhusbruk är tillverkade av en fuktbeständig furulimskiva och behandlad med mögelskydd. De är främst avsedda att monteras på innertak på terrasser. Panelerna är fukttåliga, men får dock inte utsättas direkt för snö, regn eller solljus.

Det finns även en fukttålig ribbpanel lämpad för badrumstak, med basskiva och ribbor tillverkade av fuktbeständig MDF. Den är inte lämplig för bastu- eller duschväggar.

Obs! Just nu utarbetas en ny fukttålig ribbpanel med mineralskiva. En brandklassad panel kommer också att tillverkas av samma material. Dessa produkter förväntas bli klara under första halvåret 2024.

Paneler för olika ändamål

Kvalitetspanel är ett högkvalitativt och hållbart val för både offentliga och privata utrymmen.

RIBBPANEL

Ribbpaneler ser inte bara vackra ut, utan förbättrar även rumsakustiken. Ribbpanelernas yta är av äkta ekfaner vilket får panelerna att se levande och naturliga ut. Ribbpaneler kan fås i två olika uttryck; med svart eller fanerad bas. Panelerna är äkta finskt hantverk.

Ulkotilojen paneeli

UTOMHUSPANEL

Utomhuspaneler är avsedda att monteras främst på innertak på terrasser och skärmtak. Utomhuspanelernas kärna är av furulimskiva. Panelerna är fukttåliga och behandlade med mögelskydd, men får dock inte utsättas direkt för snö eller regn.

Akustiikkapaneeli

AKUSTIKPANEL

I de mest akustiskt krävande miljöer rekommenderar vi våra akustikpaneler. I akustikpanelens basskiva finns 40 st akustikhål infrästa. Panelens basskiva är också täckt på bägge sidor med ett högkvalitativt tyskt akustiskt tyg.

Sisustuspaneeli. Katto ja seinäpaneeli.

FANERAD PANEL

Den fanerade släta panelen med äkta ädelträyta frambringar värme och känsla i rum som rum. Träpaneler balanserar ypperligt kallare färger och ytor i inredningen.