Ulkotilojen paneelit

Mäntyliimalevystä valmistettu kosteudenkestävä ja homeenestosuojalla käsitelty rimapaneeli soveltuu terassien kattoihin. Paneelit sietävät kosteutta, mutta eivät kuitenkaan saa altistua suoralle lumi- tai vesisateelle tai auringonvalolle.

Saatavilla on myös kylpyhuoneen kattoon soveltuvaa sisätilojen kosteudenkestävää rimapaneelia. Se ei sovellu saunaan tai suihkun seinään.

Huom! Tällä hetkellä kehitteillä on uusi mineraalirunkoinen, kosteudenkestävä rimapaneeli. Samasta materiaalista tullaan valmistamaan myös paloluokiteltua paneelia. Kyseisten tuotteiden oletetaan valmistuvan vuoden 2024 alkupuoliskolla.

Paneelit eri käyttötarkoituksiin

Laatupaneeli on laadukas ja kestävä valinta niin julkisiin kuin yksityisiin tiloihin.

RIMAPANEELIT

Rimapaneelit paitsi näyttävät kauniilta, myös parantavat huoneen akustiikkaa. Rimojen pinnat ovat aitoa tammiviilua, mikä saa paneelit näyttämään luonnollisilta ja vivahteikkailta. Rimapaneeleita on saatavilla sekä mustalla että viilutetulla rungolla. Tuote on laadukasta kotimaista käsityötä.

Ulkotilojen paneeli

ULKOTILOJEN PANEELIT

Ulkotilojen paneelit on suunniteltu asennettavaksi ensisijaisesti terassien ja katosten sisäkattoihin. Ulkotilojen paneelien runkona käytetään mäntyliimalevyä. Kosteudenkestävät ja homeenestosuojalla käsitellyt paneelit eivät kuitenkaan saa altistua suoralle lumi- tai vesisateelle.

Akustiikkapaneeli

AKUSTIIKKAPANEELIT

Akustisesti vaativimmissa kohteissa suosittelemme akustiikkapaneeleitamme. Niiden runkolevyyn on jyrsitty 40 kpl aukkoja, ja ne on peitetty runkolevyn molemmin puolin laadukkaalla saksalaisella akustiikkakankaalla.

Sisustuspaneeli. Katto ja seinäpaneeli.

SISUSTUSPANEELIT

Sileäpintaisten sisustuspaneelien aito jalopuupinta tuo tilaan kuin tilaan elävyyttä ja lämmön tuntua. Puiset paneelit tasapainottavatkin sisustuksessa erinomaisesti kylmempiä värimaailmoja ja pintamateriaaleja.

Ostoskori