Uutiset


Uudet materiaalit

Laatupaneelimalliston uusimmat materiaalit on valmistettu teknisestä koivuviilusta. Niillä saa näyttävän ja uudentyyppisen ilmeen kodin pintoihin, joten ei ole ihme, että näitä on tilattu viime aikoina runsaasti!Hyvää Joulua!

P. Rotola-Pukkila Oy toivottaa Hyvää Joulua ja Onnea Uudelle Vuodelle 2018!
Joulutaukomme alkaa 20.12.2017. Palaamme takaisin töihin 2.1.2018.Habitare 2017

15.8.2017

Yrityksemme osallistui Habitare-messuille, jotka järjestettiin 13.-17.9.2017 Helsingin Messukeskuksessa. Kiitos kaikille kävijöille! Tekniset koivuviilut oli se materiaali, joka keräsi eniten ihastusta ja kiinnostusta - olipa kävijä sitten kotimaasta tai ulkomailta.Kesälomat

 

P. Rotola-Pukkila Oy:n tuotanto on kesälomalla viikot 27-30.

Tuotantomme ja toimitukset toimivat jälleen normaalisti heinä/elokuun vaihteesta 31.7.2017. Varastotilanteemme mahdollistaa kiireelliset toimitukset myös lomamme aikana.

Kiireellisissä tapauksissa meidät tavoittaa matkapuhelinnumeroista:
Risto 040 503 2213
Hannu 040 502 8410 (viikot 28-30)
Mikko 0400 568 096 (viikolla 27)Uutuutena tekniset koivuviilut

12.6.2017

Laatupaneelien väri –ja materiaalivalikoima on laajentunut! Olemme lisänneet valikoimaan tekniset koivuviilut, joita on saatavilla laaja väriskaala. Läpivärjätty tekninen koivuviilu on ulkonäöltään vanerimainen, ja sen luonnolliset sävyvaihtelut luovat elävän ja kauniin ilmeen sisustukseen. Lue lisää!Kasvu Open -kevät

9.6.2017

Laatupaneeli osallistui Kasvu Open -kilpailuun kevään aikana. Kilpailun tarkoituksena on vauhdittaa uusien, tai jo olemassa olevien liiketoimintojen kasvua eri alojen ammattilaisten neuvojen avulla.
    Kevään aikana osallistuimme alueen muiden kasvuyritysten kanssa Kiitoratapäiviin, joissa yritykset saivat sparrausta liikealan tekijöiltä.  8.6.2017 oli viimeinen Kiitorata -päivä upeissa puitteissa Hämes-Havusessa. Päivän aikana myös valtakunnalliseen finaaliin päässeet yritykset julkistettiin.
     Onnittelut jatkoon päässeille ja kiitos kaikille osallistujille ja järjestäjille yhteistyön täyteisestä keväästä ja sparrauspäivistä!
     Lisätietoa Kasvu Openista: www.kasvuopen.fiStockholm Furniture&Light Fair

P. Rotola-Pukkila Oy on mukana Stockholm Furniture&Light messuilla 7-11 helmikuuta 2017. Löydät meidät Järnforsenin osastolta C02:31. Tervetuloa vierailulle ja tutustumaan uutuuksiimme!Video tuotteidemme valmistuksesta

Kuvasimme joulukuussa materiaalia videoihin, joita tulemme käyttämään niin mainostarpeissa, kuin myyjäkoulutuksissa. Videolla näkyy erityisen hyvin työskentely viilutyöosastolla. Siellä vilahtavat myös paneelien työstö ja pintakäsittely.

Tässä linkki Facebook sivuillemmeAsuntomessut 2016 Seinäjoella

Olimme hyvällä menestyksellä mukana Asuntomessuilla, jossa esittelimme Laatupaneeleita ja valmistamiamme huonekaluja. Kiitos teille kaikille tuhansille kävijöille, jotka kävitte osastollamme. Kiitos myös saamistamme lukuisista hyvistä palautteista, joita saimme teiltä ottaa vastaan.

Paneelimme olivat nähtävissä myös kohteessa nro 20 (Honkatalojen Riihi). Talossa on käytetty Laatupaneeleita niin katossa, kuin saunassa.Paneelit erikoiskorirakentamisessa

Yrityksemme toteutti Prolines Oy:n valmistamaan erikoisperävaunuun sisäkatot ja -seinät. Väreinä oli mustaa, valkoista, tammea ja tilausvärinä sininen tehosteseinä. Perävaunu kiertää lähiaikoina ISKU:n valtakunnallisen kampanjan myötä eri paikkakunnilla.

Linkki Facebook-videoon.« Edelliset 10   Seuraavat 10 »