UUTUUS: Rimapaneeli viilutetulla rungolla

Mustapohjaisen rimapaneelin ohella valikoimastamme löytyy nyt myös versio, jossa sekä rimat että runkolevy ovat tammiviilutettuja. Värivaihtoehtoina ovat kuvassa näkyvä tammi sekä valkotammi.

Jos sinulla on kysyttävää paneelin hintatiedoista tai ominaisuuksista, voit laittaa sähköpostia osoitteeseen info(at)timantti.com tai soittaa numeroon +358 6 230 1000. Instagramissa löydät meidät nimellä “rotolapukkila” – jaamme tilillämme säännöllisesti inspiraatiokuvia asiakkaidemme kohteista.

Paneelimme valmistetaan Suomessa Kauhajoen tehtaallamme ja niiden raaka-aineet tulevat EU:n alueelta. Paneelimme ovat FSC-sertifioituja, mikä tarkoittaa että niissä käytetty puumateriaali on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä.

Share the Post:

Aikaisemmat artikkelit

Olemme saaneet Euroopan Unionin rakennerahaston rahoitusta kansainvälistymisvalmiuksiemme kehittämiseen. Tuen avulla tulemme mm. osallistumaan tänä vuonna seuraaville messuille: Nordbygg, Tukholma 23.-26.

Read More

Hyvää joulua!

Vietämme joululomaa 20.12.2023 – 2.1.2024 välisellä ajalla. Haluamme toivottaa kaikille rauhallista ja rentouttavaa joulua sekä menestystä vuodelle 2024! Samalla haluamme

Read More
Ostoskori