Tarinamme

P. Rotola-Pukkila on suomalainen, sisustus- ja akustiikkapaneeleita sekä huonekaluja valmistava perheyritys. Laatupaneeli on yrityksen paneeleihin keskittyvä, vuonna 2014 perustettu tuotelinja. Yrityksen tuotanto on alusta lähtien sijainnut Kauhajoella, Etelä-Pohjanmaalla. Etelä-Pohjanmaa onkin erityisen tunnettu vahvasta huonekalutuotannon perinteestään.

Kaikki alkoi, kun nuoripari Pentti ja Kaija Rotola-Pukkila aloittivat yritystoiminnan huonekalujen valmistuksessa vuonna 1965. Molemmat olivat erittäin taitavia käsistään: Pentti oli aiemmin työskennellyt läheisessä huonekalutehtaassa sekä metsätöissä, Kaija taas työskenteli kokkina. Molemmat olivat lähtöisin maaseudulta, joten tottumus kovaan työhön ja yrittämiseen tuli jo lapsuudesta. Minkäänlaisia alkupääomia ei kummallakaan yrityksen perustamiseen ollut, joten häälahjoina tulleet lahjakortitkin käytettiin ensimmäisten työkalujen ja tarvikkeiden hankintaan.

Yritys kasvoi vuosi vuodelta ja pariskunnan kolme poikaa Mikko, Pauli ja Hannu olivat mukana toiminnassa jo nuoresta pitäen. Rotola-Pukkila tuli erityisen tunnetuksi tuotemerkistään Timantti, jonka alla valmistetaan tänäkin päivänä viilutettuja kirjahyllyjä, seinäyksiköitä ja lipastoja. Sukupolvenvaihdos tapahtui vuonna 2002, ja nykyään veljekset johtavat yritystä, kukin vastaten omasta alueestaan. Useat työsuhteet ovat kestäneet hyvin pitkään, jopa vuosikymmeniä. Tämä osaltaan mahdollistaa korkean osaamisen tason, mikä taas näkyy tuotteiden korkeana laatuna.

Vuonna 2014 huonekalujen valmistuksen ohella aloitettiin myös sisustuspaneelien tuotanto. Laatupaneeli on Rotola-Pukkilan sisustuksellisiin sisä- ja ulkopaneeleihin sekä akustiikkapaneeleihin keskittyvä tuotelinja. Linja sai alkunsa, kun Pauli, keskimmäinen pojista, remontoi kotiaan eikä löytänyt markkinoilta haluamansa laisia paneeleita, joten hän päätti valmistaa ne itse. Nyt, yli kymmenen vuoden tuotekehitystyön ja hiomisen jälkeen, tuotteet ovat saavuttaneet nykyisen muotonsa. Laatupaneelin tuotteiden keskeisimmät ominaisuudet ovat alusta alkaen olleet hienostunut ulkonäkö, korkea laatu, pitkä käyttöikä sekä helppo asennettavuus.

Olemme iloisia, että olet löytänyt meidät – tervetuloa mukaan ja osaksi tarinaamme!

Ostoskori